Krasslig - Man ska hjälpa, inte stjälpa!

Man skall hjälpa, inte stjälpa!

Krasslig är en hälsoportal med specialinriktning att hjälpa människor med sjukdomsrelaterade problem samt kritiskt granska den svenska sjukvården. På Krasslig skapar man en egen profil, chattar med andra användare, lägger upp sina sjukdomsproblem och deltar aktivt med egna kommentarer. Hemsidan kryllar av inlägg som är fyllda med erfarenheter och nyfikna frågor omkring hälsa och sjukvård.Bli medlem / Logga in

Rubrik: Den otäcka döden

Bookmark and Share

Tänk att den så otäcka och mystiska döden egentligen kan vara ganska nära. Den stirrar tillbaka på oss hela tiden. Vi lider igenom livet, själen skriker av smärta och helt plötsligt kan det bli tyst och hela universum står bara still.

Tänk att inte kunna säga någonting, att inte kunna göra något, att inte kunna säga något, inte kunna göra något. Repetera det. Att inte vara medveten om sin egen död.

Hur sjukt är det inte att allting som skiljer oss från livet och döden är själen? Våra temporära kött och ben. Men vi vet alla att någon gång tar det slut...man blir lite rädd.

För alla gånger man har försökt, alla gånger man har misslyckats, alla drömmar i livet, alla konflikter, kompromisser, alla ord man sade, allting man talade om och allting man lämnade efter sig. Allting av det är...inte längre med än när man är död?

En värld av högre rang än livet på jorden. Vi lämnar efter oss alla de vi älskade, alla bara kollar och är chockade och gråter. Fullt medvetna i livet, lidande...medan du själv inte är medveten alls. Du återkommer aldrig mer till dem du kände. Du finns inte.

Vad händer efter döden? Själv tröstar jag med att vi alla egentligen är gjorda av stjärnorna...så det måste ju finnas ett liv efter? Och om man inte minns något hemskt innan man inte fanns, kan det då vara så hemskt att inte finnas återigen?

 
Område: Övrigt | Skriven av: Issa


Kommentarer och svar från medlemmar

  Skriven av Alex för 4704 dagar sedan
-1 Diggar
Ett mycket bra och intressant inlägg! :D
[Svara på denna kommentar]


Skriv kommentar
Var vänlig logga in eller registrera dig för att skriva en kommentar.

Faktadatabasen
Artros (Arthrosis deformans) är en sjukdom som bryter ned en eller flera leders brosk, ofta kallad "ledförslitning".
Artros - Läs mer
Psoriasis är en ärftlig sjukdom som man riskerar att drabbas av om man har medärvt anlag för psoriasis på föräldrarnas sidor.
Psoriasis - Läs mer
Diabetes innebär att bukspottskörteln inte klarar av att producera tillräckligt med insulin vilket kan ge symptom som trötthet, kramper.
Diabetes - Läs mer
Depression är en psykisk sjukdom som kan klassificeras i flera olika undergrupper varav en är egentlig depression.
Depression - Läs mer
Hjärt- och kärlsjukdomar är sjukdomar som påverkar hjärtat och blodkärlen på ett negativt sätt.
Hjärtsjukdomar - Läs mer
Svenska sjukhus
Omröstning
Följ oss
Länkar