Krasslig - Man ska hjälpa, inte stjälpa!

Man skall hjälpa, inte stjälpa!

Krasslig är en hälsoportal med specialinriktning att hjälpa människor med sjukdomsrelaterade problem samt kritiskt granska den svenska sjukvården. På Krasslig skapar man en egen profil, chattar med andra användare, lägger upp sina sjukdomsproblem och deltar aktivt med egna kommentarer. Hemsidan kryllar av inlägg som är fyllda med erfarenheter och nyfikna frågor omkring hälsa och sjukvård.Bli medlem / Logga in

Rubrik: Förspelstips för honom

Bookmark and Share

Förspel är helt enkelt allt man gör innan själv sexakten. För att bibehålla ett intressant sexliv eller om man kanske känner att man behöver liva upp sexlivet lite då bör man ha förspel. Vissa tycker att hela grejen med förspel är komplicerat.

Kvinnor behöver förspel för att utsöndra sekret som hjälper till under sexakten.

Förspel är lite mer komplicerat för kvinnor än för män. Det sista man vill göra är att röra hennes "privata delar", allt annat är okey, massera, smek och kyss innan du går vidare till de "privata delarna". Få henne att känna att hon är behövd av dig till mer än sex. Här är fem tips till dig för att sätta lite krydda på tillvaron i ditt sexliv.

1. Inget är viktigare för kvinnor än att veta att ni har "kontakt". Det kan vara något enkelt som t.ex att du säger att du har tänkt på henne och att du saknat henne, inga överdrivna uttalanden dock bara ärliga omtänksamma uttalanden. Ha helt enkelt en konversation där du visar att du uppskattar henne som kvinna och denna konversationen bör inte vara sexuell.

2. Kom ihåg! att vara intim med sin partner behöver inte betyda "sexuell intimitet". Du kan t.ex fråga henne lite djupare "utforskande" frågor till henne, lyssna på henne när hon pratar. På samma sätt ska du inte ge henne korta svar när hon vill veta något om dig, delta i diskussionen och var öppen. Visa att du litar på henne och visa att du uppskattar att hon lyssnar på dig och dina känslor.

3. Ha fysisk kontakt utan att vara sexuell, håll hennes hand, ge henne massage, gör något för att skaffa "kontakt" med henne utan att ge sexuella vibbar och tränga dig på.

4. Kyssar är jättetändande för kvinnor. Du måste komma ihåg att kvinnor ser kyssar som en form av känslomässig intimitet så inga tungkyssar förräns ni kommer igång lite. Börja med lätta ytliga pussar på munnen och se hur hennes gensvar är. Ett bra sätt är att imitera hur hon kysser dig och på så sätt vet du hur hon gillar att bli kysst.

5. Kom ihåg att från "lätta kyssar" stadiet till sexuellt stadie så ska det gå en stund däremellan. Ni märker båda när det är dags att bli sexuella och det är när ni båda inte kan "hålla er" längre. Ju längre du väntar med sex och ju längre du är intim (inte sexuellt) desto mer erfaren verkar du och det leder till att hon blir mer tänd.

Det finns ingen tidsgräns för förspel, håll på så länge det behövs och tills ni båda är redo för sex. Njut av förspelet, pröva nya ställningar, nya ställen att ha sex på etc.

 
Område: Sex & Relationer | Skriven av: Doktorn


Kommentarer och svar från medlemmar


Skriv kommentar
Var vänlig logga in eller registrera dig för att skriva en kommentar.

Faktadatabasen
Artros (Arthrosis deformans) är en sjukdom som bryter ned en eller flera leders brosk, ofta kallad "ledförslitning".
Artros - Läs mer
Psoriasis är en ärftlig sjukdom som man riskerar att drabbas av om man har medärvt anlag för psoriasis på föräldrarnas sidor.
Psoriasis - Läs mer
Diabetes innebär att bukspottskörteln inte klarar av att producera tillräckligt med insulin vilket kan ge symptom som trötthet, kramper.
Diabetes - Läs mer
Depression är en psykisk sjukdom som kan klassificeras i flera olika undergrupper varav en är egentlig depression.
Depression - Läs mer
Hjärt- och kärlsjukdomar är sjukdomar som påverkar hjärtat och blodkärlen på ett negativt sätt.
Hjärtsjukdomar - Läs mer
Svenska sjukhus
Omröstning
Följ oss
Länkar