Man skall hjälpa, inte stjälpa!

Krasslig är en hälsoportal med specialinriktning att hjälpa människor med sjukdomsrelaterade problem samt kritiskt granska den svenska sjukvården. På Krasslig skapar man en egen profil, chattar med andra användare, lägger upp sina sjukdomsproblem och deltar aktivt med egna kommentarer. Hemsidan kryllar av inlägg som är fyllda med erfarenheter och nyfikna frågor omkring hälsa och sjukvård.Bli medlem / Logga in

Rubrik: Ni som äter antidepressiva

Bookmark and Share

Har någon blivit bra eller bättre av dessa piller eller är de helt verkningslösa. Jag har käkat antidepressiva i ungefär 4 månader och inte känt av något. Jag väntar på att något skall hända men det händer aldrig. Nu börjar jag undra om det är medicinen som hjälper eller om det i själva verket inte är tron på medicinen.

Kanske skall man klara sig utan dem? Gå i terapi eller något annat? Är det någon annan här som använt dem i sådana fall vad är dina erfarenheter? Har någon känt en effekt av dem.

 
Område: Depression | Skriven av: Hingsten


Kommentarer och svar från medlemmar

  Skriven av Lotesse för 3436 dagar sedan
+0 Diggar
Grejen med anti-depp är inte att man "plötsligt" ska må bra. De är endast ett hjälpmedel så att man själv ska kunna kontrollera ångesten. De ska alltså bara göra så man inte är bedövad att "svarta tankar" så att man kan ta itu med resten på annat sätt, som till exempel genom terapi. Vissa klarar sig senare utan tabletterna, men många behöver dem helt enkelt för att fungera.
[Svara på denna kommentar]


Skriv kommentar
Var vänlig logga in eller registrera dig för att skriva en kommentar.

Faktadatabasen
Artros (Arthrosis deformans) är en sjukdom som bryter ned en eller flera leders brosk, ofta kallad "ledförslitning".
Artros - Läs mer
Psoriasis är en ärftlig sjukdom som man riskerar att drabbas av om man har medärvt anlag för psoriasis på föräldrarnas sidor.
Psoriasis - Läs mer
Diabetes innebär att bukspottskörteln inte klarar av att producera tillräckligt med insulin vilket kan ge symptom som trötthet, kramper.
Diabetes - Läs mer
Depression är en psykisk sjukdom som kan klassificeras i flera olika undergrupper varav en är egentlig depression.
Depression - Läs mer
Hjärt- och kärlsjukdomar är sjukdomar som påverkar hjärtat och blodkärlen på ett negativt sätt.
Hjärtsjukdomar - Läs mer
Svenska sjukhus
Omröstning
Följ oss
Länkar