Man skall hjälpa, inte stjälpa!

Krasslig är en hälsoportal med specialinriktning att hjälpa människor med sjukdomsrelaterade problem samt kritiskt granska den svenska sjukvården. På Krasslig skapar man en egen profil, chattar med andra användare, lägger upp sina sjukdomsproblem och deltar aktivt med egna kommentarer. Hemsidan kryllar av inlägg som är fyllda med erfarenheter och nyfikna frågor omkring hälsa och sjukvård.Bli medlem / Logga in

Rubrik: Proverna visar inga utslag hos läkaren!

Bookmark and Share

Jag är extremt allergisk mot diverse typer av nötter. Det har jag märkt då jag knappt kan äta nötter utan att få allergiska reaktioner. Vad som är kul för mig är att jag har gjort alla tester som går att göra hos en läkare. Samtliga tester och blodprover har visat att jag inte är allergisk. Det vill säga de har inte fått något utslag.

Som svar från läkaren har jag fått att man inte ska stirra sig blind på svaren man får, eftersom hela systemet egentligen inte är helt korrekt. Men hur kan det komma sig att det visar så fastän jag har reaktioner? Är inte det ytterst konstigt?

Jag börjar fundera över om det beror på dåliga läkare eller dålig utrustning. Kanske ska man åka på en resa och passa på och ta blodprov och se om man får utslag där. Så även om era tester visar att ni inte är allergiska, påpeka ändå att ni reagerar på något och att ni därför vill ha medicinering! Framförallt håll dig borta från vad du är allergisk mot - vare sig testet visar det eller inte.

 
Område: Astma & Allergi | Skriven av: Pollenexperten


Kommentarer och svar från medlemmar


Skriv kommentar
Var vänlig logga in eller registrera dig för att skriva en kommentar.

Faktadatabasen
Artros (Arthrosis deformans) är en sjukdom som bryter ned en eller flera leders brosk, ofta kallad "ledförslitning".
Artros - Läs mer
Psoriasis är en ärftlig sjukdom som man riskerar att drabbas av om man har medärvt anlag för psoriasis på föräldrarnas sidor.
Psoriasis - Läs mer
Diabetes innebär att bukspottskörteln inte klarar av att producera tillräckligt med insulin vilket kan ge symptom som trötthet, kramper.
Diabetes - Läs mer
Depression är en psykisk sjukdom som kan klassificeras i flera olika undergrupper varav en är egentlig depression.
Depression - Läs mer
Hjärt- och kärlsjukdomar är sjukdomar som påverkar hjärtat och blodkärlen på ett negativt sätt.
Hjärtsjukdomar - Läs mer
Svenska sjukhus
Omröstning
Följ oss
Länkar