Krasslig - Man ska hjälpa, inte stjälpa!

Man skall hjälpa, inte stjälpa!

Krasslig är en hälsoportal med specialinriktning att hjälpa människor med sjukdomsrelaterade problem samt kritiskt granska den svenska sjukvården. På Krasslig skapar man en egen profil, chattar med andra användare, lägger upp sina sjukdomsproblem och deltar aktivt med egna kommentarer. Hemsidan kryllar av inlägg som är fyllda med erfarenheter och nyfikna frågor omkring hälsa och sjukvård.Bli medlem / Logga in

Rubrik: Fruktar du svininfluensan? (H1N1)

Bookmark and Share

Det är högaktuellt att tala om svininfluensan; det talas om den i både tidningar,radio, TV och på Internet. Detta är en virusinfektion som är orsakad av viruset H1N1, som nu kan smitta mellan människa till människa. Just nu är det på väg att utvecklas till en pandemi och konsekvenserna går inte att förutse. För tillfället är dödligheten låg och många tillfrisknar snabbt, men man kan bli helt däckad av viruset, smittspridningen ökar och i de värsta fallen har det lett till dödsfall.

Det talas om en pandemi som kan slå ut flera länders befolkning. Smittan beräknas nå Sverige inom kort och prognoser visar på att uppåt emot 40 % kan komma att smittas. Vad tror du om det? Är du rädd för svininfluensan? Vad har orsakat denna influensa? Är det på väg mot global katastrof? Diskussionen är fri.

 
Område: Debatt | Skriven av: Debatt


Kommentarer och svar från medlemmar

  Skriven av Pusi för 3952 dagar sedan
+0 Diggar
Hörde idag på radion att det är mer uppblåst än det egentligen skall vara farligt. läste även att en person i sverige misstänks vara smittad.
[Svara på denna kommentar]

  Skriven av Pollenexperten för 3951 dagar sedan
+0 Diggar
Är inte rädd alls, fast jag har ju inte heller blivit smittad ännu så...
[Svara på denna kommentar]


Skriv kommentar
Var vänlig logga in eller registrera dig för att skriva en kommentar.

Faktadatabasen
Artros (Arthrosis deformans) är en sjukdom som bryter ned en eller flera leders brosk, ofta kallad "ledförslitning".
Artros - Läs mer
Psoriasis är en ärftlig sjukdom som man riskerar att drabbas av om man har medärvt anlag för psoriasis på föräldrarnas sidor.
Psoriasis - Läs mer
Diabetes innebär att bukspottskörteln inte klarar av att producera tillräckligt med insulin vilket kan ge symptom som trötthet, kramper.
Diabetes - Läs mer
Depression är en psykisk sjukdom som kan klassificeras i flera olika undergrupper varav en är egentlig depression.
Depression - Läs mer
Hjärt- och kärlsjukdomar är sjukdomar som påverkar hjärtat och blodkärlen på ett negativt sätt.
Hjärtsjukdomar - Läs mer
Svenska sjukhus
Omröstning
Följ oss
Länkar