Man skall hjälpa, inte stjälpa!

Krasslig är en hälsoportal med specialinriktning att hjälpa människor med sjukdomsrelaterade problem samt kritiskt granska den svenska sjukvården. På Krasslig skapar man en egen profil, chattar med andra användare, lägger upp sina sjukdomsproblem och deltar aktivt med egna kommentarer. Hemsidan kryllar av inlägg som är fyllda med erfarenheter och nyfikna frågor omkring hälsa och sjukvård.Bli medlem / Logga in

Rubrik: Längre penis - utan ingrepp

Bookmark and Share

Nu kan mannens bästa vän bli längre, utan skalpellens hjälp dessutom. Det menar i alla fall en grupp italienska forskare vid universitetet i Turin, skriver danska ekstrabladet.dk.

Forskarna lät en grupp på 15 män prova en produkt vars utlovade effekt var just penisförlängning. Och effekten talar för sig själv: samtliga upplevde en genomsnittlig förlängning på 1,7 centimeter, efter sex månader användning.

Andro-Penis, som är produkten bakom testet, sträcker området från penisroten till ollonet med hjälp av plastfästen och metallstänger. Några timmars användning varje dag kan på så sätt öka längden.

Det var bara en av testpersonerna som avbröt studien, anledningen var smärtor och en begynnande missfärgning, skriver ekstrabladet.dk.

 
Område: Urologi - män | Skriven av: Doktorn  • 1Faktadatabasen
Artros (Arthrosis deformans) är en sjukdom som bryter ned en eller flera leders brosk, ofta kallad "ledförslitning".
Artros - Läs mer
Psoriasis är en ärftlig sjukdom som man riskerar att drabbas av om man har medärvt anlag för psoriasis på föräldrarnas sidor.
Psoriasis - Läs mer
Diabetes innebär att bukspottskörteln inte klarar av att producera tillräckligt med insulin vilket kan ge symptom som trötthet, kramper.
Diabetes - Läs mer
Depression är en psykisk sjukdom som kan klassificeras i flera olika undergrupper varav en är egentlig depression.
Depression - Läs mer
Hjärt- och kärlsjukdomar är sjukdomar som påverkar hjärtat och blodkärlen på ett negativt sätt.
Hjärtsjukdomar - Läs mer
Svenska sjukhus
Omröstning
Följ oss
Länkar