Krasslig - Man ska hjälpa, inte stjälpa!

Man skall hjälpa, inte stjälpa!

Krasslig är en hälsoportal med specialinriktning att hjälpa människor med sjukdomsrelaterade problem samt kritiskt granska den svenska sjukvården. På Krasslig skapar man en egen profil, chattar med andra användare, lägger upp sina sjukdomsproblem och deltar aktivt med egna kommentarer. Hemsidan kryllar av inlägg som är fyllda med erfarenheter och nyfikna frågor omkring hälsa och sjukvård.Bli medlem / Logga in

Rubrik: Knäproblem

Bookmark and Share

Förra hösten trillade jag av cykeln och slog knät i sadeln. Sedan dess har jag haft problem med molande värk i knäskålen. Det lättar ibland men jag känner särskilt av det när jag sitter (med böjda knän) under en längre stund.

I samband med fallet sökte jag hjälp hos läkare och fick då tid för röntgen. De kunde dock inte finna något på de bilder som togs. När jag känner på knät, kan jag inte direkt peka på någon direkt smärtpunkt men det känns lite ömmare på övre sidan av knäskålen och ibland känns det som att det ligger något lite löst därunder, vilket jag inte känner på det andra "hela" knät.

Detta är ganska störande och även om jag inte har så ont av mitt knä, är jag bekymrad över att jag fortfarande känner av det ett år efter cykelincidenten.Finns det någon risk att det förvärras? Läkaren kunde inte känna av någon svullnad heller. Det kan väl inte ha uppstått sprickor eller annat i brosken efter röntgen? Hur ska jag göra? Jag har fortsatt träna som vanligt även om träningsformen (Medel Styrka/Intensivgympa) kanske inte är den bästa för knät. Det är lite svårt att bedöma hur jag ska göra när jag inte vet vad problemet egentligen är.

Mycket tacksam för svar!

 
Område: Smärta & Värk | Skriven av: Hingsten


Kommentarer och svar från medlemmar


Skriv kommentar
Var vänlig logga in eller registrera dig för att skriva en kommentar.

Faktadatabasen
Artros (Arthrosis deformans) är en sjukdom som bryter ned en eller flera leders brosk, ofta kallad "ledförslitning".
Artros - Läs mer
Psoriasis är en ärftlig sjukdom som man riskerar att drabbas av om man har medärvt anlag för psoriasis på föräldrarnas sidor.
Psoriasis - Läs mer
Diabetes innebär att bukspottskörteln inte klarar av att producera tillräckligt med insulin vilket kan ge symptom som trötthet, kramper.
Diabetes - Läs mer
Depression är en psykisk sjukdom som kan klassificeras i flera olika undergrupper varav en är egentlig depression.
Depression - Läs mer
Hjärt- och kärlsjukdomar är sjukdomar som påverkar hjärtat och blodkärlen på ett negativt sätt.
Hjärtsjukdomar - Läs mer
Svenska sjukhus
Omröstning
Följ oss
Länkar