Krasslig - Man ska hjälpa, inte stjälpa!

Man skall hjälpa, inte stjälpa!

Krasslig är en hälsoportal med specialinriktning att hjälpa människor med sjukdomsrelaterade problem samt kritiskt granska den svenska sjukvården. På Krasslig skapar man en egen profil, chattar med andra användare, lägger upp sina sjukdomsproblem och deltar aktivt med egna kommentarer. Hemsidan kryllar av inlägg som är fyllda med erfarenheter och nyfikna frågor omkring hälsa och sjukvård.Bli medlem / Logga in

Rubrik: Besök aldrig Björkhagens tandvård (Stockholm)

Bookmark and Share

För några veckor sedan fick jag väldiga problem med munnen och tänderna. Det var en otrolig smärta som var så outhärdlig. Jag gick med en smärta i munnen och tänderna i 2 veckor, till slut sökte jag upp en läkare. Läkaren sa att jag skulle gå till tandläkaren. Jag gick dit jag blev skickad. Där blir man väldigt illa bemött och ingen hjälp fås - mer än tipset att jag får stå ut med smärtan i munnen.

Jag blev rasanade och till slut gick jag tillbaka till min läkare. Tandläkaren vägrade skriva ut antibiotika (det var en infektion/inflammation), men min läkare skrev till slut ut den och värken började släppa. Jag har haft fler dåliga erfarenheter av Björkhagens Tandvård och tipsar er alla att inte besöka dem. Välj en annan om du har möjlighet! De är inte ett dugg bra på mun och tänder, vilket de borde vara.

Det visade sig nämligen till slut att jag hade en lättare infektion. Löstes lätt med antibiotika, men de brydde sig inte ens om att undersöka mig. Skam för Sverige!!!

 
Område: Mun & Tänder | Skriven av: Kristina


Kommentarer och svar från medlemmar

  Skriven av Kristina för 5234 dagar sedan
-3 Diggar
Måste även tillägga att jag inte ens blev hälsad av tandläkaren, som var hur otrevlig som helst.
[Svara på denna kommentar]

  Skriven av JohnE för 5234 dagar sedan
-4 Diggar
Skam för Sverige. Låta Björkhagen stå för hela Sverige, success. not. Du kan utveckla lite hur det var under tandläkarbesöket. För där låter det som att han slog dig gul och blå istället för att undersöka.
[Svara på denna kommentar]

  Skriven av Kristina för 5234 dagar sedan
-2 Diggar
Men björkhagen är en del av den svenska sjukvården. det finns inget att säja om tandläkarbesöket därför att hon inte undersökte mig, bara pratade på och vägrade ge mig antibiotika.
[Svara på denna kommentar]

  Skriven av JohnE för 5234 dagar sedan
-2 Diggar
kommunikation är en viss undersökning!
[Svara på denna kommentar]

  Skriven av Kristina för 5233 dagar sedan
-2 Diggar
nej det är inte så mycke till undersökning om hon 10 ggr säjer att jag får stå ut.
[Svara på denna kommentar]

  Skriven av Feilx för 5230 dagar sedan
-1 Diggar
Var där för typ en månad sen hos tandhygienisten. Först hade jag inga hål å allt verkade hur bra som helst, fast sen vart hon ändå osäker på en tand så jag skulle få komma tillbaka nästa dag. Jahapp, gjorde man det och då konstaterade tanläkarn att det var ett hål... och det var tydligen rätt djupt också, haha. Så då lagade han den tanden. Men sen efter han gjort det sa han att han inte litade på tanghygienisterna så han var tvungen att kolla mina tänder igen som hygienisten redan gjort igår. Ahapp, då hittade han ännu ett hål... som också var rätt djupt tydligen... komiskt. :)
[Svara på denna kommentar]

  Skriven av Bellatina för 5229 dagar sedan
-1 Diggar
Har även jag haft problem på björkhagen. Möttes av otrevlig personal, dålig tandläkare och ingen lösning på mitt problem, däremot betalade dom på rejält.
[Svara på denna kommentar]


Skriv kommentar
Var vänlig logga in eller registrera dig för att skriva en kommentar.

Faktadatabasen
Artros (Arthrosis deformans) är en sjukdom som bryter ned en eller flera leders brosk, ofta kallad "ledförslitning".
Artros - Läs mer
Psoriasis är en ärftlig sjukdom som man riskerar att drabbas av om man har medärvt anlag för psoriasis på föräldrarnas sidor.
Psoriasis - Läs mer
Diabetes innebär att bukspottskörteln inte klarar av att producera tillräckligt med insulin vilket kan ge symptom som trötthet, kramper.
Diabetes - Läs mer
Depression är en psykisk sjukdom som kan klassificeras i flera olika undergrupper varav en är egentlig depression.
Depression - Läs mer
Hjärt- och kärlsjukdomar är sjukdomar som påverkar hjärtat och blodkärlen på ett negativt sätt.
Hjärtsjukdomar - Läs mer
Svenska sjukhus
Omröstning
Följ oss
Länkar