Man skall hjälpa, inte stjälpa!

Krasslig är en hälsoportal med specialinriktning att hjälpa människor med sjukdomsrelaterade problem samt kritiskt granska den svenska sjukvården. På Krasslig skapar man en egen profil, chattar med andra användare, lägger upp sina sjukdomsproblem och deltar aktivt med egna kommentarer. Hemsidan kryllar av inlägg som är fyllda med erfarenheter och nyfikna frågor omkring hälsa och sjukvård.Bli medlem / Logga in

Rubrik: Är läkarna giriga personer?

Bookmark and Share

Jag tycker vi utbildar helt fel människor till läkare. Jag menar, de struntar i patienterna helt och vill bara tjäna en massa bra med pengar för sin egen del. Det kan ju jämföras med sjuksköterskorna som man förväntar sig ska kunna det mesta om sitt yrke, trots att de har en relativt dålig lön.

Varför har man inte samma förväntningar på en läkare? Har det med status att göra? Hur ska vi egentligen bli av med dessa dåliga läkare som är en fara för sig själva och framförallt för alla patienter där ute. De är till ingen nytta för samhället.

Länge har läkarna varit privilegierade i Sverige. Dags att ändra på detta kanske någon gång? Någon som håller med? Eller är jag helt ensam?!

 
Område: Läkare & Personal | Skriven av: issa


Kommentarer och svar från medlemmar


Skriv kommentar
Var vänlig logga in eller registrera dig för att skriva en kommentar.

Faktadatabasen
Artros (Arthrosis deformans) är en sjukdom som bryter ned en eller flera leders brosk, ofta kallad "ledförslitning".
Artros - Läs mer
Psoriasis är en ärftlig sjukdom som man riskerar att drabbas av om man har medärvt anlag för psoriasis på föräldrarnas sidor.
Psoriasis - Läs mer
Diabetes innebär att bukspottskörteln inte klarar av att producera tillräckligt med insulin vilket kan ge symptom som trötthet, kramper.
Diabetes - Läs mer
Depression är en psykisk sjukdom som kan klassificeras i flera olika undergrupper varav en är egentlig depression.
Depression - Läs mer
Hjärt- och kärlsjukdomar är sjukdomar som påverkar hjärtat och blodkärlen på ett negativt sätt.
Hjärtsjukdomar - Läs mer
Svenska sjukhus
Omröstning
Följ oss
Länkar