Man skall hjälpa, inte stjälpa!

Krasslig är en hälsoportal med specialinriktning att hjälpa människor med sjukdomsrelaterade problem samt kritiskt granska den svenska sjukvården. På Krasslig skapar man en egen profil, chattar med andra användare, lägger upp sina sjukdomsproblem och deltar aktivt med egna kommentarer. Hemsidan kryllar av inlägg som är fyllda med erfarenheter och nyfikna frågor omkring hälsa och sjukvård.Bli medlem / Logga in

Rubrik: Södersjukhuset kan dra åt helvete!

Bookmark and Share

Jag hatar det här svenska systemet. Det är sjukt! Det går inte att leva ett normalt liv med sådana här sjukhus som vi har i Sverige! Jag var där förra veckan för att hämta ut mina journaler och det var en total omöjlighet. Jag blev skickad mellan fem olika ställen och varje person fråga mig varför jag kommit dit och varför jag blivit skickad dit. Till sist hamnade jag på ett ställe som skulle fixa min journal.

Detta efter att ha vandra i över en timme i Södersjukhuset underjord. Det är en jävla katastrof och jag är förbannad. Det ska inte ta över en timme att hämta ut sina journaler. Och man ska inte behöva bli skickad mellan flera olika ställen.

Detta var en journal denna gång. Men hur kommer det vara då man verkligen är sjuk kan man undra?!!!

 
Område: Sjukhus & Lasarett | Skriven av: bellatina


Kommentarer och svar från medlemmar

  Skriven av issa för 3224 dagar sedan
+0 Diggar
WORD! Hade liknande problem när jag skulle hämta ut mina journaler, slutade med att jag hamnade någonstans i källan helt åt helvete och ingen skyltning fanns dit och vem man än frågade så var det bara "ingen aning".
[Svara på denna kommentar]

  Skriven av Alex för 3213 dagar sedan
+0 Diggar
Instämmer med er båda! SÖS kan dra åt helvete! Jävla skit sjukhus haft massor med strul där!!! Otrevlig personal och allt.
[Svara på denna kommentar]


Skriv kommentar
Var vänlig logga in eller registrera dig för att skriva en kommentar.

Faktadatabasen
Artros (Arthrosis deformans) är en sjukdom som bryter ned en eller flera leders brosk, ofta kallad "ledförslitning".
Artros - Läs mer
Psoriasis är en ärftlig sjukdom som man riskerar att drabbas av om man har medärvt anlag för psoriasis på föräldrarnas sidor.
Psoriasis - Läs mer
Diabetes innebär att bukspottskörteln inte klarar av att producera tillräckligt med insulin vilket kan ge symptom som trötthet, kramper.
Diabetes - Läs mer
Depression är en psykisk sjukdom som kan klassificeras i flera olika undergrupper varav en är egentlig depression.
Depression - Läs mer
Hjärt- och kärlsjukdomar är sjukdomar som påverkar hjärtat och blodkärlen på ett negativt sätt.
Hjärtsjukdomar - Läs mer
Svenska sjukhus
Omröstning
Följ oss
Länkar